BIJdeLES huiswerkbegeleiding Bunschoten-Spakenburg logo

Huiswerkbegeleiding

Wanneer is het verstandig om te kiezen voor huiswerkbegeleiding? Het is goed om voor begeleiding te kiezen als u een of meerdere van onderstaande situaties herkent.

  • Uw kind heeft moeite met het plannen van het huiswerk
  • Uw kind heeft moeite met de inhoud van bepaalde vakken
  • Uw kind is snel afgeleid
  • Uw kind heeft moeite met het structureren, plannen en uitwerken van de leerstof
  • De motivatie van uw kind laat te wensen over
  • Uw kind heeft een specifiek probleem (adhd, dyslexie, dyscalculie, concentratiestoornis, faalangst e.d.) waardoor het leren en huiswerk maken moeilijk is
  • Uw kind heeft teveel andere bezigheden en daardoor te weinig tijd om geconcentreerd en gedisciplineerd met het huiswerk om te gaan

Voor huiswerkbegeleiding bent u bij ons aan het juiste adres!Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Uw zoon of dochter is van harte welkom bij ons huiswerkinstituut. Ons doel is om uw kind uiteindelijk steeds zelfstandiger te laten studeren.

Intakegesprek
Voorafgaand aan de huiswerkbegeleiding vindt een intakegesprek plaats met u als ouder(s)/ verzorger(s) en uw kind. Tijdens het intakegesprek wordt besproken waar uw kind tegenaan loopt en  hoe BIJdeLES uw kind kan helpen. Op basis van deze informatie worden haalbare doelen geformuleerd en adviseren wij u over het aantal dagen huiswerkbegeleiding wat hierbij passend is.

Hoe werkt het in de praktijk?
Uw kind komt  na school naar de studiezaal van BIJdeLES om huiswerkbegeleiding of bijles te volgen. Bij binnenkomst kan uw kind  even uitrusten van de schooldag. Voor uw kind staat altijd limonade, thee, water en fruit klaar in onze studiezaal. Na wat eten en drinken, wordt begonnen met het individueel plannen van het huiswerk voor deze dag.
In een rustige, professionele omgeving helpen wij uw kind met het plannen, maken en leren van het huiswerk. Wij controleren het gemaakte huiswerk en overhoren (waar nodig) de leerstof.

Digitale_huiswerkbegeleiding_Bunschoten-Spakenburg

Voortgangsrapportage
De voortgang van onze leerlingen wordt bijgehouden. U ontvangt periodiek een overzicht van de vorderingen van uw kind. Uiteraard zijn wij altijd bereid om een afspraak met u te maken om de voortgang van uw kind persoonlijk met u te bespreken. Neemt u gerust contact met ons op.

Wilt u zich aanmelden bij BIJdeLES of eens komen praten om te kijken wat we voor u kunnen betekenen? Mail of bel ons, dan nemen wij contact met u op voor een vrijblijvend intakegesprek. Onze contactgegevens: tel: 06- 10 41 52 91 e-mail: info@bijdeles.net